Deze site maakt gebruik van cookies. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met ons cookie beleid.
Verberg deze melding

Snel zoeken:

Filter uw voorkeuren:

Sorteer op:

Prijs:

Uw zoekopdracht naar heeft helaas geen resultaten opgeleverd.
Pas uw zoekopdracht aan, of ga naar de homepage.

Whirlpoolbaden.

Bent u bezig met een nieuwe badkamer, renovatie of is het hoognodig tijd voor een bad. Probeer wat anders en neem een Whirlpool. Een Whirlpool is een verwarmd bad waar luchtbellen in worden gevormd. In een whirlpool kan geen badschuim of zeep worden gebruikt maar speciaal zeep kan wel worden gebruikt.

Een whirlpool dient in prioriteit als ontspanning. De warme bubbels nemen je even weg van deze wereld naar hogere atmosferen. Niets is heerlijker als even ontspannen in je whirlpool na een lange dag werken maar kan natuurlijk op elk moment van de dag gebruikt worden.

Als u besluit een whirlpool aan te schaffen moet u letten op bepaalde dingen. U heeft namelijk meerdere opties om het ligbad samen te stellen. U kunt kiezen uit whirlpoolbaden met bodem en zij jets. Of alleen zij jets, alleen bodem jets. De bodem jets worden lucht jets genoemd omdat de lucht direct vanaf de bodem in het bad naar boven gaat. De zij jets ook wel Hydro jets genoemd zijn de jets die de bubbels op het lichaam richten voor een massage.

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, de vele extra opties op de verschillende Whirlpools kun je helemaal zelf samenstellen. U kunt bijvoorbeeld een afstandbediening nemen als extra optie zodat je alles kan sturen en warmer of kouder kan zetten. Extra jets kunnen zorgen voor nog meer ontspanning en comfort. Tot slot kun je ook kiezen voor verlichting in je Whirlpool. Verschillende kleuren dansen dan door je bad. Het zorgt voor meer sfeer tijdens het baden.  

Wij leveren de fantastische merken Villeroy&Boch en RIHO.

Mochten wij niet het product hebben waar u naar op zoek bent, neem dan contact met ons op. Meestal kunnen wij toch het product leveren. Tot ziens bij Loguswebwinkel!